Uusimmat

Vuosia odotettu Marvel-elokuva saapuu vihdoin Suomeen – Löysimme vahvan merkin siitä, että enää ei julkaisua lykätä

19.08.2020 10:22 Muropaketin toimitus

X-Men-elokuvasarjan spin-off The New Mutantsin piti alkujaan ilmestyä jo pari vuotta sitten, mutta ensi-iltaa on lykätty kerta toisensa jälkeen. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Uudet mutantit pääsevät viimeinkin valkokankaalle.

Maailmalla The New Mutantsin ennakkolipunmyynti on käynnistynyt, mikä on merkki siitä, että Disney aikoo vihdoinkin pistää 20th Century Foxilta ”perityn” Marvel-leffan levitykseen.

Suomessa ei ennakkolippuja vielä kaupata, mutta elokuvatoimittajille suunnatussa Filmikamari-palvelussa on merkitty Disneyn pressinäytös torstaille 3.9.2020. Elokuvan nimeä ei ole paljastettu, mutta koska näytös on vain päivää ennen The New Mutantsin luvattua Suomen ensi-iltaa (perjantai 4.9.2020), eikä muita Disney-leffoja olla tuomassa valkokankaalle lähiviikkoina, lienee asia selvää pässinlihaa.

The New Mutantsista on julkaistu tällä viikolla reippaasti uusia maistiaisia, joista alla pari julistetta ja yksi Magikiin (Anya Taylor-Joy) keskittyvä kohtausnäyte.

”Twentieth Century Studios esittää yhdessä Marvel Entertainmentin kanssa kauhutrillerin THE NEW MUTANTS, jonka on ohjannut Josh Boone ja käsikirjoittaneet Boone ja Knate Lee. Elokuvassa nähdään vaikuttava kaarti eturivin nuoria ja nousevia näyttelijöitä, mm. Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Henry Zaga ja Blu Hunt. Tuottajina toimivat Simon Kinberg, Karen Rosenfelt ja Lauren Shuler Donner sekä vastaavina tuottajina Stan Lee ja Michele Imperato Stabile.”