Guillermo del Toron kauhutarina Mama saapuu Suomeen keväällä [traileri]

15.01.2013 14:00 | Muropaketin toimitus

Mama

Andy Muschiettin ohjaama ja Guillermo del Toron tuottama, kauhuaineksia sisältävä trilleri Mama nähdään myös Suomen elokuvateattereissa.

Neil Crossin, Andy Muschiettin ja Barbara Muschiettin kirjoittamassa tarinassa sisarukset Victoria ja Lily katoavat jälkiä jättämättä, kun heidän vanhempansa menehtyvät järkyttävässä onnettomuudessa. Viiden vuoden etsimisen jälkeen tyttöjen setä Lucas ja tämän tyttöystävä Annabel vihdoin löytävät heidät.

Lapset ovat selviytyneet kuin ihmeen kaupalla piileskelemällä pienessä metsämökissä. Pariskunta ottaa tytöt huostaansa ja huomaa pian, että kun silmä välttää, tytöt saavatkin seuraa leikkeihinsä.

Annabel yrittää auttaa tyttöjä uuden elämän alkuun, mutta oudot ilmiöt saavat hänet epäilemään, että kotiin on lasten mukana saapunut jotain yliluonnollista. Potevatko Lily ja Victoria traumojensa aiheuttamaa stressiä vai vieraileeko joku tai jokin heidän luonaan? Ovatko tytöt todella eläneet metsässä vuosien ajan aivan yksin?

Huhtikuun 5. päivä ensi-iltansa saavan Maman pääosissa nähdään Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier ja Isabelle Nelisse.