Hämärä Crocodile Dundee -elokuva vain paisuu: nyt myös Margot Robbie ja Russel Crowe lähtivät mukaan vitsiin

30.01.2018 11:22 | Muropaketin toimitus

Krokotiilimies-elokuvaan on kohta buukattu Australian kaikki kuuluisat näyttelijät.

Jo tässä vaiheessa väsyneeltä vitsiltä tuntuvassa Crocodile Dundee -feikkileffassa esiintyvät tuoreen trailerin mukaan myös Margot Robbie ja Russel Crowe. Dundee: The Son of a Legend Returns Home ei ole oikea elokuva, vaan isolla rahalla tehty Super Bowl -spotti, joka on ilmeisesti australialainen matkailumainos.

Vielä kun kerrotaan mukana olevan Nicole Kidmanin ja Mel Gibsonin, niin kasassa alkaa olla koko Australian maailmalla tunnettujen näyttelijöiden kööri. ”Leffassa” esiintyy Robbien ja Crowen lisäksi ainakin Danny McBride, Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Isla Fisher, Ruby Rose, Liam Hemsworth, Jessica Mauboy ja Luke Bracey

“Crocodile Dundee is back,” mainostaa leffan synopsis sen virallisilla sivuilla, vaikka itse asiassa ukko on kadoksissa jossain Australian aavikoilla. Jostain syystä ainoa joka voi pelastaa Krokotiilimiehen on hänen poikansa, McBriden esittämä Brian Dundee. Juniori on Jenkeissä kasvanut kaupunkilaispoika, jolla ei ole lainkaan taitoja selvitä luonnossa, mutta silti hän lähtee pelastusreissulle varustautuneena liian isolla veitsellä.

Muropaketin uusimmat