Harry Potter -fanien aamu alkaa ilopissalla: Ihmeotusten uusi traileri pistää New Yorkin matalaksi

29.09.2016 07:50 Tatu Junni

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-630-a

Enää pari kuukautta ja Harry Potter -fanit pääsevät palaamaan velhojen maailmaan. Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvassa ei kuitenkaan seikkailla Lontoossa tai Tylypahkassa, vaan New Yorkissa ja menneisyydessä.

David Yatesin ohjaama Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (Fantastic Beasts and Where to Find Them) sijoittuu vuoteen 1926, jolloin Eddie Redmaynen esittämä Lisko Scamander on juuri saanut päätökseen maailmanlaajuisen tutkimusmatkansa löytääkseen ja dokumentoidakseen erikoislaatuisen joukon taikaolentoja. Ennen kotiinpaluutaan Lisko tekee välipysähdyksen New Yorkissa. Lyhyeksi suunniteltu pysähdys kuitenkin pitkittyy, kun kuvioihin astuvat Jacob-niminen ei-taik (amerikkalainen nimitys jästille), kadonnut taikasalkku, sekä Liskon karanneet ihmeotukset, jotka tapaavat aiheuttaa harmia niin velhoille kuin ei-taikeille.

Itsensä J. K. Rowlingin käsikirjoittaman elokuvan pääosissa nähdään Eddie Redmaynen rinnalla Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller,
Samantha Morton, Jon Voight, Carmen Ejogo, Ron Perlman, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove ja Colin Farrell.

Upouusi traileri nojaa vankasti nostalgiaan ja muistuttaa katsojia siitä, että vaikka Harry Potteria ei elokuvassa nähdäkään, riittää tuttuja aineksia silti. Tarjolla on myös uusi juliste, joka tosin ei paljasta elokuvasta mitään uutta.

Suomen teattereihin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat saapuu 18. marraskuuta.

ihmeotukset-uusi-juliste

Muropaketin uusimmat