Huomasitko tätä virhettä Quentin Tarantinon ohjaamassa Once Upon a Time in Hollywoodissa? Tuskinpa, mutta John Travolta huomasi

13.12.2019 09:21 | Muropaketin toimitus

Leonardo DiCaprion esittämä Rick Dalton hyppää Once Upon a Time in Hollywoodissa väärän lentokoneen kyytiin.

Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood -elokuvaa on syystäkin kehuttu muun muassa siitä, että sen esittämä 1960- ja 1970-luvun vaihteen maailma näyttää juuri siltä kuin kuuluukin.

John Travolta osallistui uuden Limb Bizkit -nokkamies Fred Durstin ohjaaman The Fanatic -kalkkunansa näytöksen jälkeen kysy & vastaa -tuokioon, jossa hän otti puheeksi myös Tarantinon leffan. Ohjaajan elokuvissa itsekin esiintynyt Travolta harrastaa lentämistä ja on omien sanojensa mukaan ilmailunörtti. The Wrap kertoo jutussaan näyttelijän bonganneen Tarantinon leffasta juurikin lentokoneisiin liittyvän mokan.

– Leonardo DiCaprion esittämä Rick Dalton lentää kotiin Italiasta kertojaäänen mukaan Boeing 747 -koneella. 747 aloitti liikennöinnin kuitenkin vasta tammikuussa 1970, eli yhdeksän kuukautta elokuvan tapahtumien jälkeen. Oikeasti hän olisi hypännyt Boeing 707:n kyytiin, Travolta selittää.