Jokeri-elokuvan jatko-osasta julkaistiin keskiviikkoiltana herkullinen uutinen, joka kuitenkin kumottiin lähes heti

21.11.2019 09:01 | Muropaketin toimitus

The Hollywood Reporterin Jokeri-juttu olikin uutisankka.

Yleensä todella luotettava The Hollywood Reporter julkaisi eilen uutisen, joka lähti leviämään kuin kulovalkea. Sen mukaan Jokeri-elokuvan ohjaaja Todd Phillips käveli viikko ensi-illan jälkeen Warner Brossin studiopamppu Toby Emmerichin luo kainalossaan suunnitelma Jokeri-elokuvan kakkososasta sekä kasa ideoita muiden DC-hahmojen omia elokuvia varten. Ne olivat kertoman mukaan myös tarinoita hahmojen alkuperästä.

Nyt Deadline kertoo koko stoorin olevan lähteidensä mukaan puppua, eikä Jokerin mahdollisesta jatkosta ole vielä sovittu yhtikäs mitään. Useat heidän lähteensä vahvistavat, ettei Phillips edes tavannut Emmerichia 7. lokakuuta kuten THR väittää. Ohjaaja on kyllä kertonut haastatteluissa avoimesti siitä, että Jokeri-projektin ollessa aivan alussa hän ja studio miettivät myös DC Black Label -nimen alla julkaistavien sarjakuvien muokkaamista elokuviksi. Sen jälkeen idea ei ole edennyt ainakaan Phillipsin kanssa yhtään pidemmälle.

DC:n Black Label on periaatteessa lopetetun DC Vertigon korvaaja, joka julkaisee aikuiseen makuun suunnattuja sarjakuvia.

Tähän mennessä jo yli miljardi dollaria tahkonut Jokeri saa mitä todennäköisimmin jonkin sortin jatko-osan, mutta kaikki on vielä aivan auki.

Muropaketin uusimmat