UUSIMMAT

Karhu hyökkäsi näyttelijä Neve Campbellin kimppuun kesken kuvausten – ”Se raahasi minua jalasta pitkin metsää”

17.01.2022 08:35 Muropaketin toimitus

Neve Campbellin tähdittämä uusi Scream-elokuva nähdään helmikuun alussa.

The Kelly Clarkson Show’ssa vieraillut Neve Campbell kertoo kuvauspaikalla sattuneesta tapauksesta, jossa karhu hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Campbell ei mainitse mikä elokuva oli kyseessä, mutta sanoo olleensa hengenvaarallisen tapahtuman aikana vasta 17-vuotias.

– Elokuvassa oli kohtaus, jossa karhu ajaa minua takaa. Karhu tuotiin settiin ja ensin minun annettiin juottaa sille kokista, Campbell sanoo.

Näyttelijää ohjeistettiin upottamaan kätensä hunajaan, juoksemaan kohti puuta ja kääntymään kohti perässä tullutta karhua ja antaa sen syödä hunajaa hänen kädestään.

– Käännyin ja ojensin käteni kohti juoksevaa karhua, joka ei pysähtynyt, eikä ollut kiinnostunut hunajasta. Se nappasi kiinni jalastani ja raahasi minua pitkin metsää. Kuvauspaikalla vieraillut äitini kirkui kauhusta ja koko kuvausryhmä jähmettyi paikoilleen. Sain vain sanottua ”se puree minua”, joka oli kaikille enemmän kuin selvää, näyttelijä jatkaa.

Campbell pääsi karkuun kun karhunhoitaja sai otuksen huomion toisaalle heittelemällä kiviä. Ohjaaja ei olisi halunnut kuvata kohtausta toistamiseen, mutta Campbell tahtoi tehdä sen kunnolla.

– Totesin sen olleen vasta kohtauksen harjoittelua, jota ei saatu filmille.

Campbell nähdään seuraavaksi uuden Scream-elokuvan pääosassa, joka saa Suomen ensi-iltansa näillä näkymin 4. helmikuuta. Sen virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”On kulunut 25 vuotta siitä, kun brutaalien murhien sarja shokeerasi Woodsboron pikkukaupunkia. Uusi tappaja on sonnustautunut tuttuun naamioon ja alkanut jahdata teini-ikäisten joukkoa tavoitteenaan herättää kaupungin kuolettavan historian sisältämät salaisuudet henkiin. Neve Campbell (“Sidney Prescott”), Courteney Cox (“Gale Weathers”) ja David Arquette (“Dewey Riley”) palaavat ikonisiin rooleihinsa rinnallaan Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown sekä Sonia Ammar.”