Kiitos ja näkemiin: Marvel Studiosin supersankarielokuvissa ja Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjassa 12 vuotta esiintynyt näyttelijä jättää roolinsa

04.06.2020 13:00 | Muropaketin toimitus

Clark Gregg jättää Phil Coulsonin roolin Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjan viimeisen kauden myötä.

Marvel-sarja Agents of S.H.I.E.L.D. päättyy ja samalla päättyy myös näyttelijä Clark Greggin pesti Marvelillla. Gregg on esittänyt agentti Phil Coulsonia niin Marvel Studiosin supersankarielokuvissa kuin Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjassa kaikkiaan jo 12 vuoden ajan, mutta nyt tämä matka on tulossa päätökseensä.

Colliderin pitkässä haastattelussa Gregg kertoo tuntojaan Coulsonin hahmon esittämisestä ja roolin taakseen jättämisestä. Hän toivoo, että Agents of S.H.I.E.L.D.:in viimeinen kausi jättää sarjan fanit tyytyväiseksi.

“Se, mistä pidän kaikista eniten, on mitä käsikirjoittajamme tekivät. He ajattelivat: ’Ok, pidetään niin hauskaa kuin mahdollista. Heitetään kaikki mahdollisimman scifiksi ja mukaan avaruusdemoneita ja Coulsonin ilkeä alter ego. Ja viimeisellä kaudella hypitään läpi eri vuosikymmeniä ja otetaan kaikki irti siitä, mitä nämä vuosikymmenet esittävät, tyylillisesti ja tunnelmaltaan’. Koska meidän ei tarvitse todistaa kenellekään mitään, lähdemme niin sanoakseni tyylillä”, Gregg selittää.