Uusimmat

Kuva: Vuodella myöhästyneen Fast & Furious 9:n on tarkoitus saada ensi-iltansa toukokuussa

06.01.2021 10:02 Muropaketin toimitus

Fast & Furious yrittää kaahata valkokankaille toukokuussa.

Total Film -lehden uuden numeron kansikuvassa poseeraavat Fast & Furious 9 -leffan tähdet Vin Diesel ja John Cena. Sisäsivuilta löytyy myös uusia fotoja elokuvasta, joista yksi julkaistiin jo lehden nettisaitilla.

F9-elokuvan oli alun perin tarkoitus saapua teattereihin viime vuoden toukokuussa, mutta Universal Studion leffan uusi ensi-ilta on näillä näkymin 28. toukokuuta. Elokuvassa esiintyvät Dieselin ja Cenan lisäksi muun muassa Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron, Cardi B ja Ozuna. Ohjaajana toimii jälleen Justin Lin.

F9:n virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Dom Toretto (Vin Diesel) on vetäytynyt viettämään rauhallista kotielämää Lettyn ja poikansa Brianin kanssa. He kuitenkin tietävät, että vaikka taivaanranta näyttää seesteiseltä, sen takana heitä uhkaa aina vaara. Tällä kertaa Domin on kohdattava omat menneisyyden syntinsä pelastaakseen rakkaimpansa. Tuttu jengi palaa jälleen yhteen pysäyttääkseen koko maailma kohtaloa uhkaavan juonen, jonka takana on nerokkain salamurhaaja ja taitavin kuski, jonka he ovat koskaan kohdanneet – mies, joka sattuu olemaan myös Domin hylkiö-veli Jakob (John Cena).”