Lars von Trierin uutuuselokuva The House That Jack Builtin uudet kuvat povaavat taas yhtä ahdistavaa elokuvaa kohuohjaajalta

01.05.2018 12:55 | Muropaketin toimitus

The House That Jack Built saa ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla.

Cannesin elokuvajuhlat järjestetään tänä vuonna 8.-19. toukokuuta. Mukana 71. kertaa järjestettävällä maailman tärkeimmällä filmifestarilla on myös Lars von Trier uudella The House That Jack Built -elokuvallaan, josta on nyt julkaistu kasa uusia kuvia. Niiden perusteella luvassa on jälleen synkän ahdistavaa menoa.

1970-luvun Yhdysvaltoihin sijoittuva elokuva kertoo Matt Dillonin näyttelemästä sarjamurhaajasta, joka kokee jokaisen tekemänsä murhan olevan taideteos. Elokuva kertoo Jack-nimisen murhaajan tarinan hänen silmiensä kautta nähtynä. Mukana ovat myös Uma Thurman, Bruno Ganz, Riley Keough ja parhaiten alkuperäisestä Oldboy-elokuvasta tunnettu Yu Ji-tae.

Tämä on jo kymmenes kerta kun Lars von Trierin elokuva on osa Cannesin ohjelmistoa. The House That Jack Builtin on kerrottu saavan ensi-iltansa Yhdysvalloissa myöhemmin tänä vuonna, mutta sen saapumisesta Suomen valkokankaille ei ole vielä mitään tietoa.

Elokuvasta julkaistiin jo aiemmin todella lyhyt teaser-traileri, joka löytyy kertauksena uusien kuvien alapuolelta.

Muropaketin uusimmat