Uusimmat

Luc Bessonin scifi-leffa Valerian ensi-illassa kesällä – uusi suomalaisjuliste julkaistu

24.03.2017 16:08 Muropaketin toimitus

Valerian and the City of a Thousand Planets on Pierre Christinin ja Jean Claude Mézièresin sarjakuviin pohjautuva scifi-seikkailu, jonka ohjauksesta vastaa The Fifth Elementistä tuttu Luc Besson.

Heinäkuun 26. päivä Suomen ensi-iltansa saavasta elokuvasta julkaistaan ensi viikolla uusi traileri, mutta sitä ennen tarjolla on uusi juliste.

Dane DeHaanin ja Cara Delevingnen tähdittämän Valerian-elokuvan virallinen synopsis kuuluu kaikessa ytimekkyydessään seuraavasti:

”Valerian (Dane DeHaan) ja Laureline (Cara Delevingne) ovat tuhon jälkeen jälleenrakennetussa Maassa eläviä avaruusagentteja. Nuoret agentit lähetetään tähtienväliselle matkalle, ja he joutuvat henkeäsalpaavaan seikkailuun.”

Valerian and the City of a Thousand Planetsia odotetaan sarjakuvan fanien keskuudessa luonnollisesti innolla, mutta myös pelolla.

Lisäpisteitä filmatisointi kerää siitä, että Pierre Christin ja Jean Claude Mézières ovat itse osallistuneet sen käsikirjoittamiseen. Tämän lisäksi Mézières ja Besson työskentelivät yhdessä jo vuoden 1997 The Fifth Elementin merkeissä.

Valerian and the City of a Thousand Planets
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat