Lucasfilm vahvisti: Woody Harrelson astuu Star Warsin maailmaan

11.01.2017 21:15 | Muropaketin toimitus | 1980 | 1

Viime viikolla Variety-lehti julkaisi huhun, jonka mukaan Woody Harrelson olisi vahva ehdokas Han Solon oppi-isäksi tulevassa Star Wars -elokuvassa. Väite piti paikkansa ainakin osittain.

True Detectivesta, Zombielandista ja Nälkäpelistä tuttu Woody Harrelson on mukana vuonna 2018 ilmestyvässä Han Solo -elokuvassa. Lucasfilm on vahvistanut asian, mutta Harrelsonin roolihahmo on yhä arvoitus.

Han Solon ohjaajat Phil Lord ja Christopher Miller ovat Woody Harrelsonin kiinnittämisestä innoissaan.

”Olemme todella innoissamme päästessämme työskentelemään Woodyn kaltaisen taiteilijan kanssa, joka on todella syvällinen ja osaa ilmaista itseään niin laajalla skaalalla. Hänellä on ainutlaatuinen kyky löytää rooleistaan sekä huumoria että paatosta, usein samalla kertaa. Lisäksi hän on todella hyvä pingiksessä”, ohjaajat kiittelevät Star Warsin kotisivuilla.

Woody Harrelsonin lisäksi elokuvaa tähdittävät Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian) ja  Emilia Clarke.

Keskustelu

"True Detectivesta, Zombielandista ja Nälkäpelistä tuttu Woody Harrelson on mukana vuonna 2018 ilmestyvässä Han Solo -elokuvassa."

Pfffft… Woody Harrelson on oikea näyttelijä, joka on erinomainen ja kuuluisa vaikka The People vs. Larry Flynt, White Men Cant Jump, Defendor ja Natural Born Killers -leffoissa. Nuo mainitsemanne ovat hyvän näyttelijän turhempia leffoja.

Muropaketin uusimmat