Naispuolisen 007:n näyttelijä avautui hahmonsa keräämästä vihapuheesta: “Surullista”

07.11.2019 20:01 | Muropaketin toimitus

Lashana Lynch esittää 007-seikkailussa No Time To Die naispuolista agenttia.

Cary Joji Fukunagan ohjaama, 25. James Bond -seikkailu No Time To Die saa ensi-iltansa huhtikuussa 2020. Elokuvassa on huhuttu olevan naispuolinen agentti 007, jota esittää Captain Marvelistakin tuttu Lashana Lynch.

Huhu synnytti internetin syvissä riveissä hämmentävää vihaa. The Hollywood Reporterin tuoreessa haastattelussa Lynch ottaa kantaa kohtaamaansa vihapuheeseen, vaikka ei edelleenkään paljasta, mikä hänen roolinsa elokuvassa varsinaisesti on.

“Ei se lannista minua. Se tekee minut surulliseksi joidenkin ihmisten puolesta, koska heidän mielipiteensä, ne eivät ole edes kotoisin ilkeästä paikasta vaan ne ovat peräisin surullisesta paikasta. Ei se johdu minusta. Ihmiset reagoivat ideaan, millä ei ole mitään tekemistä minun elämäni kanssa”, Lynch selittää.

Daniel Craig palaa elokuvassa näillä näkymin viimeistä kertaa James Bondin rooliin. Hänen ja Lynchin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Naomie Harris, Ben Whishaw, Ralph Fiennes sekä Rami Malek, Ana de Arnas, Jeffrey Wright ja Léa Seydoux.

Muropaketin uusimmat