Netflixin uutuudet tällä viikolla: Jessica Jonesin viimeinen kausi, Martin Scorsesen Bob Dylan -elokuva, Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin komedia…

10.06.2019 17:01 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan kolmas ja samalla viimeinen tuotantokausi Marvel-sarjasta Jessica Jones. Elokuvien puolella tulossa on muun muassa Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin tähdittämä toimintakomedia Murhamysteeri sekä Martin Scorsesen ohjaama, faktaa ja fantasiaa yhdistelevä Bob Dylan -dokumentti Rolling Thunder Revue.

Viikon 24 uutuudet Netflixissä:

Arthdal Chronicles, kausi 1 – 11. kesäkuuta
Korealaisessa sarjassa seikkaillaan myyttisessä maassa nimeltä Arth, jonka asukkaat kilpailevat vallasta rakentaessaan uutta yhteiskuntaa.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese – 12. kesäkuuta
Faktoja ja fantasiaa yhdistävässä teoksessaan Martin Scorsese palaa Bob Dylanin Rolling Thunder Revue -kiertueeseen ja vuonna 1975 muutoksen kynnyksellä olleeseen USA:han.

Jinn, kausi 1 – 13. kesäkuuta
Lukiolaisten elämä suistuu raiteiltaan luokkaretkellä Jordanian Petraan. Sinä aikana kaksi jinniä – hyvä ja paha – astuu ihmisten maailmaan ja lukiosta tulee yliluonnollisten voimien taistelukenttä.

Murhamysteeri (Murder Mystery) – 14. kesäkuuta
Newyorkilaispoliisi ja hänen vaimonsa lomailevat Euroopassa ja yrittävät samalla selvittää miljardöörin huvipurrella tapahtunutta murhaa. Mustan komedian pääosissa nähdään Jennifer Aniston ja Adam Sandler.

Marvel’s Jessica Jones, kausi 3 – 14. kesäkuuta
Marvel-sarjan viimeisellä tuotantokaudella Jessica Jones (Krysten Ritter) kohtaa yliälykkään psykopaatin. Hänen ja Trishin (Rachael Taylor) pitää korjata välinsä ja liittoutua keskenään tätä vastaan.

Yksikkö 42 (Unité 42), kausi 1 – 14. kesäkuuta
Kyberrikollisuutta tutkivaa erikoisyksikköä johtava leskeksi jäänyt poliisi ja entinen hakkeri jahtaavat Belgiaa terrorisoivia teknologiarikollisia.

Leila, kausi 1 – 14. kesäkuuta
Hindinkielisessä sarjassa lähitulevaisuuden maailmassa sortohallitus johtaa eriytynyttä yhteiskuntaa.Yksi nainen uhmaa järjestelmää etsiessään tytärtään, joka vietiin häneltä vuosia sitten.

Trinkets, kausi 1 – 14. kesäkuuta
Ystävyydellä ei ole hintaa. Kaiken muun voi varastaa. Uudessa lukiossa aloittanut sureva teini tutustuu kahteen luokkatoveriinsa, kun he kaikki joutuvat samaan myymälävarkaiden tukiryhmään.

Alcàsserin murhat (The Alcàsser Murders), kausi 1 – 14. kesäkuuta
Dokumenttisarjassa uudet haastattelut ja todisteiden päivitetyt analyysit valaisevat vuonna 1992 Espanjassa tapahtunutta kolmen tytön murhaa, joka vaikutti syvästi koko kansakuntaan.

Maailmaa paossa – Pakolaislasten oireyhtymä (Life Overtakes Me) – 14. kesäkuuta
Ruotsissa sadat traumatisoituneet pakolaislapset ovat vetäytyneet elämältä piiloon vajoamalla kooman kaltaiseen, alistuneisuussyndroomaksi kutsuttuun tilaan.

Tulossa myös:
Komediaspesiaali: Jo Koy: Comin’ In Hot – 12. kesäkuuta
Oletko hereillä? Miljoonan dollarin kisa (Awake: The Million Dollar Game), kausi 1 – 14. kesäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat