Ohjaaja katuu liian vakavaa Hulk-elokuvaansa: ”Siitä olisi pitänyt tehdä hauskempi!”

20.11.2012 11:39 | Muropaketin toimitus

HULK

Ensisijaisesti ”taide-elokuvistaan” tunnettu Ang Lee ohjasi vuonna 2003 Hulkin. Se oli tukkaisen totinen tulkinta Marvel Comicsin vihreän jätin syntytarinasta. Nyt Lee on ilmoittanut katuvansa lähestymistapaansa aiheeseen.

Ang Lee kertoi hiljattain Vulture-sivustolle katuvansa totisen Hulk-elokuvan tekemistä. ”Ongelmani oli se, että otin koko homman aivan liian vakavasti. Minun olisi pitänyt tehdä elokuvasta hauskempi, ei keskittyä kaikkeen siihen psykodraamaan!”, Ang Lee nauroi.

Hulkin tekeminen vuoden 2003 tehosteilla oli haasteellista. Ang Lee muisteli supersankarin tekemisen haasteita Vulturelle lyhyesti: ”Kaikkein vaativinta Hulkin tekemisessä on paino, ei ihonväri, sillä ei ole löydettävissä vertailukohtaa tuon kokoiselle olennolle, joka kuitenkin on samalla nopea liikkeissään”.

Ang Leen seuraava elokuva on joulukuussa ensi-iltansa saava Piin elämä.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Vulture

Keskustelu

Minusta elokuvan pilasi enemmänkin se sarjakuvamainen leikkaustyyli, joka ei sopinut leffan muuhun tyyliin. Leffaa katsellessa ei oikein tiennyt, että haluttiinko sen olevan kepeä sarjakuva leffa vai vakavampi Jekyll/Hyde tarina.

Oli kyllä surkea elokuva tämä. Uudempi Hulk oli tunnelmaltaan huomattavasti parempi. Juoni nyt oli siinäkin melko laiha kuitenkin.

Muropaketin uusimmat