UUSIMMAT

Paljastuksia Jokerin kulisseista: Tämä kohtaus sensuroitiin elokuvasta, koska sitä pidettiin liian sairaana jopa K16-elokuvaan

12.11.2019 20:30 | Muropaketin toimitus | 1

Todd Phillipsin ohjaama Joker on aikuisille suunnatusta ikärajastaan huolimatta noussut vuoden menestyneimpien elokuvien joukkoon.

Joaquin Phoenixin tähdittämä Joker seisoo vahvasti ikärajansa takana, eikä sitä voi suositella yhtään nuoremmille katsojille. Elokuva on synkkä ja väkivaltainen, mutta ohjaaja Todd Phillips paljasti, että se olisi voinut olla vieläkin synkempi.

Santa Barbaran elokuvafestivaaleilla haastateltu Phillips paljastaa, että esimerkiksi yksi kylpyammeessa kuvattu kohtaus päätettiin sensuroida elokuvasta pois, koska sitä pidettiin liian hulluna jopa K16-elokuvaan.

“Meillä oli kaksi tai kolme improvisoitua kohtausta, mitä kuvasimme. Yksi niistä oli mahtava ja kuvasimme sen kylpyammeessa, mutta en usko, että voimme liittää sitä edes R-ikärajan elokuvaan. Tämä ei johdu siitä, että se olisi jotenkin pornografinen vaan se oli yksinkertaisesti vain sairas”, Phillips selittää.

Katso koko puolituntinen haastattelu tästä videosta:

Keskustelu

Muropaketin uusimmat