Uusimmat

Ringo Starr hehkuttaa Peter Jacksonin tulevaa Beatles-elokuvaa

19.03.2021 08:56 Muropaketin toimitus

Peter Jacksonin The Beatles: Get Back -dokumentti ilmestyy elokuussa.

Ringo Starr vieraili The Late Show with Stephen Colbert -ohjelmassa, jossa hän kertoi Peter Jacksonin onnistuneen kaivamaan esiin juuri oikean, iloisen tunnelman The Beatles: Get Back -dokumenttiinsa.

Näillä näkymin 27. elokuuta ensi-iltansa saava elokuva keskittyy vuoden 1970 Let It Be -levyn äänityksiin, jonka työnimi oli Get Back. Jackson on leikannut sen alun perin ohjaaja Michael Lindsay-Hoggin vuoden 1970 Let It Be -dokumenttia varten kuvatusta materiaalista, jota on yli 55 tunnin verran.

– Jacksonin elokuva muuttaa ihmisten käsitykset, koska se näyttää, että me emme vain tapelleet jatkuvasti noihin aikoihin. Alkuperäisdokumentti keskittyi vain konflikteihin, eikä siinä ollut mukana lainkaan iloa ja riemua, Starr sanoo.

– Me teimme töitä nauraen, ja tottakai studiossa oli myös jännitteitä. Rakastan Jacksonin uutta elokuvaa, koska se näyttää totuuden. Vaikka kinastelimme, niin rakastimme toisiamme, aivan kuin mikä tahansa perhe, hän jatkaa.

Ringon haastattelun alta löytyy jo aiemmin julkaistu The Beatles: Get Back -dokumentin viiden minuutin mittainen näytepätkä.