Uusimmat

Star Trek -tähti William Shatner paljasti surullisen syyn, miksei hän saapunut Leonard Nimoyn hautajaisiin

08.09.2018 11:02 Muropaketin toimitus

Star Trekin ikonisena Spockina tunnettu Leonard Nimoy menehtyi vuonna 2015. Hänen pitkäaikainen kollegansa ja ystävänsä William Shatner kuitenkin jäi pois hautajaisista.

Leonard Nimoy ja William Shatner työskentelivät vuosikausien ajan yhdessä Star Trekissa ja heistä tuli työkavereiden lisäksi ystäviä. Nimoy menehtyi kolme vuotta sitten, mutta Shatner loisti hautajaisissa poissaolollaan. Syynä hän tuolloin ilmoitti olevan, että hän oli lupautunut hyväntekeväisyystöihin samaan aikaan, mutta nyt Shatner on kirjassaan ”Live Long and… What I Might Have Learned Along the Way” paljastanut syyn olevan monimutkaisempi.

Shatnerin tyttäret osallistuivat Nimoyn hautajaisiin isänsä puolesta, sillä Shatner ei tuntenut olevansa tervetullut hautajaisiin. Hän kirjoittaa kirjassaan:

“Minulle tehtiin selväksi, etten ollut tervetullut hautajaisiin. Se oli tuskallista. […] Leonard Nimoy oli paras ystäväni. Olimme syntyneet vain neljän päivän erolla toisistamme ja kasvaneet juutalais-ortodoksisessa kodissa. Jaoimme niin paljon kaikkea näyttelijäuriemme aikana. Rakastin Leonardia ja hän kutsui minua veljekseen. Kuitenkin elämänsä loppuaikoina ja syistä, joita en edelleenkään tiedä, hän ei ollut enää ystäväni. Saatoin soittaa hänelle ja hän ei vastannut puhelimeen tai viesteihini. Hän kuoli, enkä tuntenut itseäni tervetulleeksi hänen hautajaisiinsa.”