Uusimmat

Star Wars -tähden valitukset hahmonsa kohtelusta johtivat keskusteluun Disneyn edustajien kanssa – “Siinä puhuttiin asioista suoraan”

04.11.2020 09:14 Muropaketin toimitus

Star Wars -näyttelijä aikoo jatkossakin sanoa asiat suoraan.

John Boyega esitti Finniä Star Wars -elokuvissa The Force Awakens, The Last Jedi ja The Rise of Skywalker. Jokin aika sitten hän kritisoi etenkin viimeistä siitä, miten hänen roolihahmonsa jäi muiden jalkoihin. Suorapuheinen Boyega sanoi saman käyneen myös muille ei-valkoihoisille hahmoille, kuten Kelly Marie Tranin esittämälle Roselle.

The Hollywood Reporter on nyt julkaissut pitkän haastattelun, jossa ovat Boyegan lisäksi mukana myös kaksi muuta tummaihoista brittiä – ohjaaja Steve McQueen ja muun muassa Marvel-elokuvista tuttu näyttelijä Letitia Wright.

Boyega kertoo jutussa keskustelleensa Disneyn edustajien kanssa kommenttiensa jälkeen.

– Se oli rehellinen keskustelu, jossa asioista puhuttiin suoraan. He kertoivat tarkkaan oman mielipiteensä, mutta olivat myös hyvin kiinnostuneina minun kokemuksistani, Boyega sanoo.

– Haluan olla tässä vaiheessa uraani mahdollisimman avoin ja rehellinen, jotta voin auttaa tulevia tummaihoisia näyttelijöitä ja elokuvantekijöitä. Toivottavasti aiheesta puhuminen ei ole enää niin tabu, koska minä ja muut ovat nostaneet sen esiin, näyttelijä jatkaa.