Stranger Things -tähti Maya Hawke on Kill Bill -tähti Uma Thurmanin tytär – “Mielelläni tekisin taas töitä Quentin Tarantinon kanssa”

02.11.2021 19:00 | Muropaketin toimitus

Uma Thurmanin ja Ethan Hawken tytär Maya Hawke esittää Stranger Things -sarjassa Robinia.

Maya Hawke on syntynyt Hollywoodin näyttelijämaailmaan, mutta hänen vanhempansa Uma Thurman ja Ethan Hawke eivät kannustaneet häntä seuraamaan vanhempiensa jalanjäljissä näyttelijäksi. The Guardianin haastattelussa Hawke kertoo päätöksen tulleen häneltä itseltään.

Hawken tunnetuimpia rooleja on Netflix-sarjassa Stranger Things, mutta hän on äitinsä tapaan ollut mukana myös Quentin Tarantinon elokuvassa. Hawke esittää Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa yhtä Mansonin tytöistä.

Hawken ja Tarantinon ympärillä pyörii huhuja mahdollisesta Thurmanin alun perin esittämän Briden roolista Kill Bill 3:ssa, mutta toistaiseksi ne ovat vain huhuja. Hawke itse haluaisi kuitenkin tehdä töitä yhdessä Tarantinon kanssa.

“Ainahan niitä huhuja on. Quentinilla on kuitenkin ihan oma aikataulunsa. Hän tekee mitä haluaa ja milloin haluaa. Mutta olen tuntenut hänet koko ikäni ja minusta olisi mahtavaa, jos hän vielä joskus haluaisi työskennellä kanssani yhdessä uudestaan”, Hawke selittää.