Syksyn toiseksi odotetuin elokuva ilmestyy tällä viikolla

26.10.2015 07:30 | Muropaketin toimitus

Star Wars – The Force Awakens on varmasti syyskauden 2015 odotetuin ensi-iltaelokuva. Hyvänä kakkosena tulee Sam Mendesin ohjaama Bond-seikkailu 007 Spectre.

Perjantaina ensi-iltansa saavaa toimintatrilleriä tähdittävät Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Dave Bautista, Monica Bellucci, Andrew Scott ja Léa Seydoux.

Neal Purvisin, Robert Waden ja John Loganin käsikirjoittamassa tarinassa ”arvoituksellinen viesti menneisyydestä saa James Bondin lähtemään yksin Mexico Cityyn ja sieltä Roomaan, missä hän tapaa pahamaineisen rikollisen kauniin ja kielletyn lesken, Lucia Sciarran (Monica Bellucci). Bond soluttautuu salaiseen kokoukseen ja paljastaa Spectrenä tunnetun  uhkaavan järjestön olemassaolon.

Sillä välin Lontoossa Max Denbigh (Andrew Scott), Kansallisen turvallisuuden keskuksen uusi johtaja, kyseenalaistaa Bondin toimet ja myös M:n (Ralph Fiennes) johtaman MI6:n merkityksen. Bond värvää salaa Moneypennyn (Naomi Harris) ja Q:n (Ben Whishaw) avukseen etsimään käsiinsä Madeleine Swannin (Léa Seydoux), vanhan vihollisensa Mr Whiten (Jesper Christensen) tyttären, joka voi ehkä auttaa Spectren verkoston selvittämisessä. Koska Madeleine on salamurhaajan tytär, hän ymmärtää Bondia paremmin kuin kukaan muu pystyisi.

Uskaltautuessaan kohti Spectren ydintä Bondille selviää kylmäävä yhteys itsensä ja etsimänsä vihollisen (Christoph Waltz) välillä”.

Muropaketin uusimmat