Uusimmat

Thor-ohjaaja avautui Marvelin kanssa työskentelystä: ”En toivo sellaista kenellekään”

01.07.2015 09:55 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2013/thorthedarkworldbros580.jpg

Terminator Genisys -ohjaaja Alan Taylorin esikoiselokuva oli syksyllä 2013 ilmestynyt Thor: The Dark World.

Tuoreessa haastattelussaan myös Game of Thronesista ja lukuisista muista tv-sarjoista tuttu Taylor päästeli höyryjä ja kertoi, millaista Marvel Studiosin kanssa työskentely oli.

Pähkinänkuoressa: ei järin antoisaa. Alan Taylorin mukaan hänen työskentelyynsä puututtiin Thor: The Dark Worldin merkeissä niin paljon, ettei ohjaaja tunnistanut lopullista elokuvaa omakseen.

”Olen tehnyt nyt kaksi elokuvaa ja oppinut, ettei 170 miljoonan dollarin budjettia saa käyttöönsä ilman yhteistyötä. Marvelin kanssa työskentely oli erityisen pahaa säätöä, koska minulle annettiin kuvauksissa täysin vapaat kädet, mutta jälkituotannossa elokuva pistettiin ihan uusiksi. Toivon etten joudu kokemaan vastaavaa enää koskaan, enkä toivo sitä kenellekään muullekaan”, Taylor muisteli Thor-elokuvaansa.

”Terminator Genisysin kanssa tilanne oli toinen. Elokuvan tarina ei muuttunut merkittävästi prosessin aikana. Totta kai muiden näkemyksiä piti kuunnella, mutta niinhän se aina menee tämän kokoisten elokuvien kohdalla”.

Terminator Genisys sai Suomen ensi-iltansa viime viikolla. Thor-elokuvien sarja jatkuu vuonna 2017. Tiedossa ei vielä ole, kuka Thor: Ragnarokin ohjaa. Todennäköisesti ei kuitenkaan Alan Taylor.

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2013/thorthedarkworld9292s.jpg

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Uproxx