Tom Holland kumosi hurjan Spider-Man-huhun, mutta kukaan ei usko hölösuuna tunnetun näyttelijän puhuvan totta

10.02.2021 08:57 | Muropaketin toimitus

Seuraavan Spider-Man elokuvan ensi-ilta on näillä näkymin joulukuussa. 

Jo viime vuoden puolella selvisi, että tekeillä oleva Spider-Man 3 -elokuva tuo tarinaan mukaan olennaisena osana sarjakuvista tutun Marvelin MultiVersen, eli rinnakkaistodellisuudet ja niiden eri versiot tutuista hahmoista. Aiemmista Spider-Man-leffasarjoista rooleihinsa palaavat ainakin Jamie Foxxin Electro, joka nähtiin The Amazing Spider-Man 2 :ssa ja Alfred Molinan Doctor Octopus Spider-Man 2 -leffasta.

Huhujen mukaan mukana ovat myös Tobey Maguiren ja Andrew Garfieldin näyttelemät Hämikset, jonka pääosanesittäjä Tom Holland kuitenkin kiistää Esquiren tuoreessa haastattelusssa.

– Ei, ei, he eivät ole mukana tässä elokuvassa. Ellei Marvel sitten ole pitänyt minulta salassa jättiyllätystä. He tekevät sitä tosin jatkuvasti, eli pimittävät juonenkäänteitä spoilereiden pelossa. Luulin esimerkiksi Avengers: Endgame -elokuvaa tehdessä ties kuinka pitkään, että kuvasimme hääkohtausta, vaikka kyseessä olikin Tony Starkin hautajaiset, Holland sanoo.

Todennäköisesti näyttelijää on nyt kerrankin käsketty pitämään suunsa kiinni, sillä aiemmin hölösuu on spoilannut useita juonenkäänteitä, kuten alla olevasta videokoosteesta hyvin selviää. Spider-Man 3 saa ensi-iltansa näillä näkymin 17. joulukuuta.