UUSIMMAT

Traileri: Jamie Foxxin, Michael B. Jordanin ja Brie Larsonin tähdittämä Just Mercy kertoo tositapahtumiin perustuvan rankan tarinan kuolemaantuomitusta

03.12.2019 09:17 | Muropaketin toimitus

Just Mercy perustuu Michael B. Jordanin näyttelemän asianajaja Bryan Stevensonin omaelämäkertaan. 

Warner Bros. Pictures on julkaissut trailerin Destin Daniel Crettonin ohjaamasta Just Mercy -elokuvasta, jonka pääosissa nähdään Michael B. Jordan lakimies Bryan Stevensonina, joka tekee kaikkensa saadakseen Jamie Foxxin esittämän kuolemaantuomitun Walter McMillianin vapaaksi.

Just Mercy perustuu Stevensonin saman nimiseen elämäkertaan, jossa hän käy yksityiskohtaisesti läpi kokemuksensa Walter McMillianin tapauksesta, joka tuomittiin syyttömänä miehenä kuolemaan.

Jordanin ja Foxxin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Tim Blake Nelson ja Brie Larson, jonka kanssa ohjaaja Cretton on aiemmin tehnyt yhteystyötä Short Term 12 – ja The Glass Castle -elokuvissa. Ohjaaja toimii myös käsikirjoittajana yhdessä Andrew Lanham kanssa.

Syyskuussa maailmanensi-iltansa Toronton elokuvajuhlilla saaneen Just Mercyn mahdollinen Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Muropaketin uusimmat