Uusimmat

Traileri: Netflixin paras komediasarja American Vandal jatkuu syyskuussa

22.08.2018 10:50 Muropaketin toimitus

Hillittömän hauskan American Vandal -mukadokumentin 2. kaudella nauretaan ihan sille itselleen.

Vajaa vuosi sitten Netflixissä nähty American Vandal -mukadokumentti oli kaikessa älyttömyydessään paras komedia mitä striimauspalvelu on saanut aikaiseksi. Nyt luvassa on kakkoskausi, josta on julkaistu ensimmäinen traileri, jota emme suosittele katsomaan ainakaan työpaikalla.

Ensimmäisellä kaudella ratkottiin tärkeää rikosta, ja toimittajamme Aki Lehti kehui sarjan maasta taivaisiin arviossaan, todeten muun muassa seuraavaa:

”Kuka piirsi kullit?

Kyseinen kysymys kuullaan vähintään satoja kertoja Netflixin uuden American Vandal -sarjan kahdeksan jakson aikana.

On upeaa huomata Netflixin isojen pamppujen joukosta löytyvän ihmisiä, jotka osaavat nauraa itselleen, tekeleilleen ja oikeasti ottavat tosissaan korviinsa kantautuneen kritiikin. American Vandal on parodia Netflixin omista tosielämän rikoksista kertovista dokumenttisarjoista, lähtökohdiltaan äärimmäisen typerä mukadokumentti, joka kuitenkin osoittautuu vuoden parhaaksi komediaksi ja jopa yhdeksi Netflxin tämän vuoden parhaista alkuperäissarjoista.”

Kakkoskaudella meno menee vielä tyhmemmäksi, sillä nyt mukadokumentissa tutkitaan kuka tekee sairaita kakkakepposia koulussa. Mystistä hahmoa kutsutaan tietysti nimellä Turd Burglar.

Myös toisesta kaudesta vastaavat sarjan luojat Tony Yacenda ja Dan Perrault.

American Vandalin kakkoskaudella nähdään muun muassa Tyler Alvarez (Peter), Griffin Gluck (Sam), Travis Tope (Kevin), Taylor Dearden (Chloe), Melvin Gregg (DeMarcus) ja DeRon Horton (Lou).

American Vandalin kahdeksasta jaksosta koostuva kausi tulee tarjolle Netflixiin 14. syyskuuta.

”Who is the Turd Burglar?”