Traileri: Star Wars -sarja The Mandalorianin 2. kausi alkaa jo ensi viikolla Disney Plussassa

20.10.2020 08:16 | Muropaketin toimitus

The Mandalorian -sarjan kakkoskausi alkaa Suomessa heti ensimmäisen jälkeen.

Disney Plus on julkaissut uuden trailerin Star Wars -sarja The Mandalorianin kakkoskaudesta, joka alkaa suoratoistopalvelussa jo ensi viikolla, myös Suomessa.

Monia Star Wars -faneja ärsytti The Mandalorianin julkaisuaikataulu Disney Plussan aloittaessa toimintansa Suomessa 15. syyskuuta. Yhdysvalloissa jo vajaa vuosi sitten esitettyä sarjaa oli aluksi tarjolla vain kahden jakson verran, jonka jälkeen Disney Plus on julkaissut niitä jakson per viikko.

Ensimmäisen kauden kahdeksas ja viimeinen jakso tulee meillä tarjolle tämän viikon perjantaina 23. lokakuuta. Kakkoskausi alkaa heti sen perään ensi viikolla 30. lokakuuta.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Mandalorian -sarja on parasta mitä Star Warsille on tapahtunut vuosikausiin

Sarjan pääpäsmäri Jon Favreau on ohjannut myös kahdeksasta jaksosta koostuvan kakkoskauden ensimmäisen jakson. Hänen lisäkseen ohjaajina toimivat Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed ja Robert Rodriguez

The Mandalorianin pääosassa jatkaa Pedro Pascal, jonka lisäksi mukana ovat ensimmäiseltä kaudelta tutut Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Omid Abtahi, Werner Herzog ja Nick Nolte.

Uusina kasvoina mukaan liittyvät muun muassa Rosario Dawson, Katee Sackhoff, Timothy Olyphant ja Temuera Morrison, joka esittää Boba Fettia.

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi

Muropaketin uusimmat