Uusimmat

10 kiinnostavaa yksityiskohtaa uunituoreesta Kostajat-trailerista

11.10.2011 18:17 Muropaketin toimitus

Marvelin Kostajat-elokuvasta julkaistiin ensimmäinen virallinen traileri tänään alkuillasta. Dome.fi:n toimitus katsasti teaser-pätkän sormi taukonapilla. Mitä kaikkea elokuvasta oikein paljastuikaan?

Joss Whedonin ohjaaman ja käsikirjoittaman Kostajat-elokuvan pääosissa nähdään Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård ja Samuel L. Jackson. Elokuva saa ensi-iltansa toukokuussa 2012.

Jos traileri on yhä näkemättä, katso se täältä: Ensimmäinen virallinen traileri Marvelin Kostajat-elokuvasta!

1. Trailerin alussa nähdään räjähdyksiä ja sen jälkeen sotilaita sekä poliiseja, jotka tähtäävät aseillaan ylöspäin. Jotain siis lähestyy taivaalta, kenties jopa avaruudesta. Tämä saattaa olla vahva todiste huhutusta skrullien hyökkäyksestä.

2. Useimmat Kostajien jäsenistä ovat jo omat sooloelokuvansa saaneet, mutta Jeremy Rennerin Haukansilmä nähtiin vain vilaukselta Thorissa. Tällä kertaa Rennerin roolihahmo on tuntuvasti tärkeämmässä roolissa. Kostajat-elokuvan Haukansilmä on selvästi ammentanut enemmän vaikutteita Ultimates-sarjakuvista kuin klassisista Kostajat-sarjakuvista, joissa sankarin asuun lukeutui mm. Wolverinen tyyliä mukaileva naamio.

3. Kostajien klassinen Quinjet-lentokone on päässyt elokuvaan mukaan. Sarjakuvien sivuilla kulkuväline esiintyi ensimmäistä kertaa jo vuonna 1969, joten kyseessä on Kostajien tarinaan oleellisesti liittyvä yksityiskohta.

4. Tututkin sankarit ovat saaneet Kostajia varten uudet asut. Kapteeni Amerikan lisäksi ainakin Rautamies ja Thor esiintyvät päivitetyissä pukimissa.

5. Kostajat koossa, mutta mikä mahtaa olla etuoikealla oleva hi tech -vempain?

6. Kapteeni Amerikka ja Rautamies ovat olleet tukkanuottasilla säännöllisin väliajoin sarjakuvalehtien puolella kohta 50 vuotta. Äärimmilleen riidat ovat äityneet 2000-luvulla ilmestyneessä Civil War -tarinakokonaisuudessa. Näemmä eripura on siirtynyt myös valkokankaalle: partiopoikamainen Steve Rogers ei hyvällä katsele miljardööri-playboy Tony Starkin touhuja.

7. Samuel L. Jacksonin Nick Fury pääsee vihdoinkin tekemään muuta kuin poseeraamaan ja puhumaan mukavia. Tähän mennessä mies on toiminut Marvel Studiosin elokuvissa lähinnä takapiruna, kun taas sarjakuvissa hän on liipasinherkkä sotasankari, joka ei pelkää osallistua toimintaan.

8. Kapteeni Amerikka vastaan Thor! Vai onko toinen muotoa muuttava skrulli tai kenties Loki?

9. Tuhosäteitä taivaalta. Alkaako tämä olla jo selvä tapaus?

10. Traileri ei esittele elokuvasta muita pahiksia kuin Lokin, mutta Hulk sentään nähdään. Moni vierastaa melko rotevaa Mark Ruffaloa Bruce Bannerin roolissa, mutta ainakin vihreä jätti on tällä kertaa oikean näköinen – toisin kuin esimerkiksi Ang Leen vuoden 2003 elokuvassa.

Kostajista ilmestyy seuraava traileri vuodenvaihteessa. Ehkä siinä selviää jo kenen kanssa Loki maapallolle hyökkää.

Muropaketin uusimmat