Viimeinen traileri Fast & Furious 6:sta: The Prodigya, yksi haamu ja elokuvasarjan näyttävintä toimintaa

29.04.2013 13:00 | Muropaketin toimitus

Fast & Furious 6

Fast & Furious -elokuvien sarja sen kun jatkuu. Kuudes elokuva saa ensi-iltansa toukokuussa ja seitsemäs on jo luvattu kesälle 2014.

Justin Linin ohjaama Fast & Furious 6 saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 22. toukokuuta. Elokuvan pääosissa nähdään värikäs joukko: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris “Ludacris” Bridges, Luke Evans, Elsa Pataky ja Gina Carano. Mukana on myös Michelle ”temperamentti” Rodriguez, joka tekee paluun elokuvasarjaan pienen tauon jälkeen.

Fast & Furious 6:n synopsis kuuluu seuraavasti:

Domin (Diesel), Brianin (Walker) ja muun tiimin edellisen Rio de Janeiron -keikan jälkeen sankarit ovat hajautuneet ympäri maailmaa. Keikasta tienatut 100 miljoonaa dollaria eivät paljon lohduta, kun he joutuvat elämään maanpaossa. Samaan aikaan Hobbs (Johnson) on jahdannut tappavan taitavista ajajista koostuvaa ryhmää 12 maassa. Hobbs on huolissaan tuhoista, joita ryhmä voi saada aikaan, ja pyytää Domilta apua. Hobbsin etsimän organisaation pääjehu (Evans) on entinen erikoisjoukkojen sotilas, ja tämän oikeana kätenä toimii Domin ex-rakkaus Letty (Rodriguez), jonka on luultu kuolleen. Ainoa tapa pysäyttää rikolliset on voittaa heidät ajamalla, joten Hobbs pyytää Domia kokoamaan huippuajajien eliittitiiminsä tällä kertaa Lontooseen. Palkaksi heille luvataan täysi armahdus, joka mahdollistaisi paluun kotiin.

Teksti: Tatu Junni