Uusimmat

Apple julkisti uudistetut iPad Pro -mallit – Tablettien koot ovat nyt 11 ja 12,9 tuumaa

30.10.2018 17:26 Muropaketin toimitus

Apple on esitellyt julkistustilaisuudessaan päivitetyt 11- ja 12,9 -tuumaiset iPad Pro -mallit. Uudistuksia ovat muun muassa Face ID, USB-C-liitäntä, kaventuneet näytön reunat ja tehokkaampi suorituskyky edeltäviin malleihin verrattuna.

Apple on esitellyt uudet 11- ja 12,9 -tuumaiset iPad Pro -mallit Steve Jobs -teatterissa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Molemmat tabletit ovat vain 5,9 millimetriä paksuja ja niissä on selvästi edeltäviä malleja ohuemmat näytön reunat. 11-tuumaisen mallin Liquid Retina -näyttö toimii 2388 x 1668 -resoluutiolla, 12,9-tuumainen näyttö puolestaan 2732 x 2048 -resoluutiolla.

iPad Pro -mallien suorittimena toimii seitsemän nanometrin prosessilla valmistettu A12X Bionic, jonka luvataan olevan 35 prosenttia nopeampi yhden ytimen ja jopa 90 prosenttia tehokkaampi useampaa ydintä käyttävissä tehtävissä edellisiin iPad Proihin verrattuna. Graafisen tehon puolesta Apple vertaa iPad Pro -tablettia Xbox One S -pelikonsolin suorituskykyyn, mutta vain paljon pienemmässä koossa.

Liitäntöjensä puolesta iPad Prossa on Lightning-liitännän sijasta USB-C, jonka kautta voi ladata muitakin laitteita. USB-C:n kautta iPad Pron voi liittää jopa 5K-resoluutiolla toimiviin ulkoisiin näyttöihin. Tallennustilaa on tarjolla jopa yksi teratavu.  Uudet iPad Prot tukevat iPhonejen tavoin myös Face ID -kasvojentunnistusta ja Animojeja.

iPad Pron kanssa toimii päivitetty Apple Pencil -kosketuskynä, jonka voi liittää tabletin kylkeen magneetilla. Kosketuskynä myös latautuu langattomasti. Tarjolla on myös Smart Keyboard Folio säädettävällä näyttökulmalla.

Muropaketin uusimmat