Fossililta kaksi Android Wear 2.0 -älykelloa

09.08.2017 09:35 | Muropaketin toimitus

Perinteisten kellojen puolelta tuttu Fossil on toden teolla lähtenyt mukaan älykellokisaan. Yrityksen uusimmat älykellot kantavat nimiä Q Venture ja Q Explorist.

Molempia kelloja yhdistää AndroidAuthorityn mukaan sama Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiiri. Kummassakin on lisäksi käytössä vapaasti vaihdettava ranneke, magneettilataus ja ”arcade-tyyppinen peli”, joka on saatavilla vain Fossilin Q-sarjan kelloille. Hinnan puolestakaan eroa ei ole, Explorist on saatavana viitenä erilaisena mallina, joista edullisimpien hinta on 255 dollaria ja kalliimmat maksavat 275 dollaria. Ventureja on tarjolla neljä, mutta eri mallien hinnat ovat tismalleen samat.

Erojakin sentään löytyy. Q Venture on Fossilin ohuin älykello, se nousee ranteesta vain 11,5 millimetriä. Kuoren halkaisija puolestaan on 42 millimetriä. Q Explorist on hitusen kookkaampi, sen korkeus on 12,6 millimetriä ja halkaisija 45 millimetriä.

Andriod Wear  2.0 – käyttöjärjestelmää hyödyntävät kellot ovat nyt ennakkotilattavissa Fossilin verkkosivuilta, mutta niiden toimitusten alkamisesta valmistaja ei ole vielä kertonut ”alkusyksyä” tarkempaa ajankohtaa.