UUSIMMAT

HMD Global täydensi puhelinmallistoaan edullisemmalla Nokia G50 -5G-puhelimella

22.09.2021 14:56 | Muropaketin toimitus

HMD Globalin julkaisi mallistonsa edullisimman 5G-puhelimen. Nokia G50 tuli tänään myyntiin ja sen hinta on 269 euroa.

Nokia G50 -puhelimessa käytetään Qualcomm Snapdragon 480 MP -järjestelmäpiiriä. RAM-muistia puhelimessa on neljä gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua. Puhelimessa käytetään 6,82-tuumaista HD+-tarkkuuden näyttöä. Nokia G50:ssä on kolmoiskamera, jonka pääkamerassa käytetään 48 megapikselin kennoa. Puhelinta voi ladata 18 watin pikalatauksella.

Florian Seiche, HMD Globalin toimitusjohtaja: ”Missiomme on alusta asti ollut tuoda mobiiliteknologia ja korkea laatu kaikkien saataville. Me ja luotetut kumppanimme olemme ylpeitä siitä, että Nokia G50:n myötä saamme 5G:n yhä useampien ihmisten ulottuville – emmekä vain tänään, vaan myös tulevina vuosina.  Laadukkaan elektroniikan ja säännöllisten ohjelmistopäivitysten avulla annamme omistajille syyn käyttää älypuhelintaan pitempään ja torjumme näin kertakäyttökulttuuria, jolloin voimme kaikki pienentää hiilijalanjälkeämme.”

Nokia G50:n kohdalla luvataan kuukausittaiset tietoturvapäivitykset taataan vähintään kolmeksi vuodeksi, joten parhaat ideasi ja suosikkihetkesi pysyvät jatkossakin turvassa. Puhelin julkaistaan Android 11 -käyttöjärjestelmällä, mutta se saa kaksi käyttöjärjestelmän versiopäivitystä.

Nokia G50 tulee saataville Suomessa tänään. Ocean Blue -värisen puhelimen (4 Gt / 64 Gt) suositushinta on 269 euroa.