Androidin odotetaan ohittavan iOSin sovellusmyynnissä

02.04.2017 11:10 | | 1

Tähän asti Applen iOS-käyttöjärjestelmän App Storessa on myyty vuositasolla enemmän sovelluksia kuin Android-laitteiden käyttämässä Google Playssä sekä muissa, kolmansien osapuolten sovelluskaupoissa. Play Storen ja kolmansien osapuolien sovelluskauppojen yhteenlasketun sovellusmyynnin odotetaan ylittävän App Storen myyntimäärät vielä tämän vuoden aikana, raportoi Tech Crunch.

Tilastot julkaissut App Annie odottaa Google Playn keräävän vuoden loppuun mennessä yli 42 miljardia dollaria. Kolmansien osapuolien sovelluskauppojen yhteenlasketun myynnin odotetaan olevan yhteensä noin 36 miljardia dollaria. Kolmannen osapuolen sovelluskauppoja ylläpitävät muun muassa Tencent, Xiaomi sekä Baidu.

Applen App Storen odotetaan puolestaan myyvännoin 60 miljardia dollarilla. Mikäli ennustukset pitävät paikkansa, niin Androidin sovelluskauppojen myynti ylittäisi App Storen noin 18 miljardilla dollarilla. Mikäli Applen App Storea verrataan ainoastaan Googlen Play-kauppaan, niin tilastot ennustavat App Storen pysyvän myyntiluvuissa edellä aina vuoteen 2021 saakka.

Keskustelu

En nyt löytänyt artikkelista tietoa, että missä kohtaa se Android ohittaa IOSin, vuoden 2021 jälkeen? Vai enkö vaan osannut lukea :P Mutta huimia lukuja on kyllä anyway. Näistä kun saisi verot talteen :)

EDIT: muille puusilmille tiedoksi: Androidkauppoja on enemmän kuin Google app store, niinkuin jutussa mainitaan. Sattui vain olemaan IOS-myynti sopivasti 18 miljardia isommalla ennusteella kuin Google:n app store..

Muropaketin uusimmat