Hämmentävä kuvavuoto Lenovo ZUK Edge 2 -puhelimesta

17.02.2017 09:22 | | 52 | 2

Lenovon ZUK Edge -malli julkistettiin viime vuoden joulukuussa. Nyt Androidheadlinesin sivuille on jo päätynyt renderöintejä ZUK Edge 2 -erikoismallista. Mikäli valmistaja noudattaa aiemmin tutuksi tullutta julkaisusykliä, ei kakkosmallia julkisteta ennen kuin vuoden lopussa.

Kuvissa esiintyy Luo Tianyi -teemoilla koristeltu versio puhelimesta. Luo Tianyi on kiinalainen Vocaloid-äänisyntetisaattorihahmo. Kiinassa synteettisellä äänellä laulavat virtuaalihahmot ovat huippusuosittuja, ja ovat esiintyneet siellä jopa hologrammimuodossa livekonserteissa.

Luo Tianyin lisäksi kuvista selviää, että puhelimessa on takapuolella tuplakamera. Sen linssit on sijoitettu harvemmin nähtyyn tapaan allekkain. Laitteesta löytyy myös fyysinen kotinappi, johon on integroitu sormenjälkiskanneri. Puhelimen näyttö kaartuu molemmille sivuille, aivan kuten ZUK Edge -mallissakin.

Jos kyseessä on tosiaankin ZUK Edge 2, on sen lupa odottaa olevan tehomylly. Ykkösversiosta löytyy esimerkiksi Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri ja mallista riippuen 4 tai 6 gigatavua keskusmuistia, joista seuraavan sukupolven version on vaikea kuvitella jäävän jälkeen. Kuten renderöidyissä kuvissa aina, on mahdollista, että kyseessä on jotain aivan muuta kuin todellisuudessa tuotantoon tuleva puhelin.