UUSIMMAT

Kunnon kuvamateriaalia julki LG Watch Style -älykellosta

31.01.2017 10:08 Muropaketin toimitus

LG

Mobiilialan tietoja solkenaan vuotava Evan Blass on paljastanut Twitterissä kuvat huhutusta LG Watch Style -älykellosta, jonka LG ja Google ovat valmistaneet yhteistyössä. Uutuustuotteesta ja sen kanssa samaan aikaan julkaistavasta LG Watch Sport -kellosta on nähty jo aikaisemmin maistiaisia Techno Buffalo -sivustolla, mutta huomattavasti heikommalla resoluutiolla. Blassin kuvat ovat selkeydessään kuin suoraan myyntikatalogista.

Kuvissa on selvästi esillä LG Watch Stylen digitaalinen nuppi, joka ilmeisesti toimii kuten Apple Watchin vastaava. Kellon takakuori on sileä, mikä viittaisi langattomaan lataamiseen. Ranneke on varustettu pikaliittimellä, joten sen vaihtaminen sujunee sutjakasti. Värivaihtoehtoja on kuvissa kaksi: hopea ja ruusukulta.

Aiempien huhujen perusteella LG Watch Style -älykellon näyttö on 1,2-tuumainen, ja sen tarkkuus on 360×360 pikseliä. LG:n uudet älykellot julkistetaan ilmeisesti yhtä aikaa Googlen Android Wear 2.0:n kanssa. Julkistuspäiväksi Pocket Lint ennustaa 9. helmikuuta. LG Watch Stylen hinnaksi on huhuttu Yhdysvalloissa 249 dollaria ja Iso-Britanniassa 249 puntaa.