UUSIMMAT

LG paljasti tarkemman syyn uuden älykellonsa myynnin keskeyttämiseen

24.11.2015 14:36 | Juha Kokkonen

LG-Watch-Urbane-2-LTE

Uutisoimme viime perjantaina LG:n peruneen yllättäen lokakuun alussa julkaistun toisen sukupolven Watch Urbane LTE -älykellon lanseerauksen markkinoille. Joillain markkina-alueilla kello ehti olla jo kaupoissa vajaan viikon verran. Perjantaina yritys kertoi ainoastaan, että takaisinveto johtui päivittäiseen käyttöön vaikuttavasta rautatason ongelmasta. Nyt yritys on tarkentanut The Telegraph -julkaisulle tarkempia yksityiskohtia ongelmaan liittyen.

LG:n mukaan myynnin peruuttanut vika liittyy kellon näyttöpaneeliin, jonka kuvanlaatu saattaa potentiaalisesti heikentyä käytön myötä. LG:n mukaan samaa komponenttia ei ole käytetty yrityksen muissa tuotteissa. Kilpailullisista ja alihankkijaan liittyvistä sopimussuhteellisista seikoista johtuen LG ei voi kuitenkaan eritellä tarkemmin näyttöpaneelista löytyvää vikaa, jonka yritys huomasi omissa kattavissa kestotesteissään.

Watch Urbane 2nd Edition LTE on markkinoiden ensimmäinen LTE-yhteydellä varustettu Android Wear -älykello ja sen läpimitaltaan 480 pikselin pyöreä P-OLED-näyttö on älykellomarkkinoiden tarkin. Toistaiseksi on epäselvää aikooko LG takaisinkutsua kaikki jo myydyt laitteet ja tullaanko Watch Urbane LTE lanseeraamaan vielä jossain vaiheessa uudelleen markkinoille.

The Telegraph, LG says component affecting image quality behind smartwatch recall

Muropaketin uusimmat