OnePlus 2 tulee vapaaseen myyntiin – kutsut poistuvat käytöstä

04.12.2015 13:24 | Juha Kokkonen

oneplus2invitefree

OnePlussan toimitusjohtaja Carl Pei on ilmoittanut yrityksen keskustelufoorumilla, että OnePlus 2 -älypuhelimen myynnissä käytetty kutsujärjestelmä otetaan pysyvästi pois käytöstä. Laitteen vapaa myynti alkaa yrityksen verkkokaupassa ensi yönä päivän vaihtumisen jälkeen.

Pei painottaa jälleen, että käytetty kutsujärjestelmä on ollut elintärkeässä roolissa nuoren startup-yrityksen selviytymisen kannalta, sillä se on auttanut minimoimaan riskejä sekä skaalaamaan toimintoja kysynnän mukaan. Lisäksi se on antanut käyttäjille mahdollisuuden jakaa tietoa OnePlus-puhelimista kutsujen muodossa. Kaikkien kuluttajien mielestä kutsujärjestelmä ei kuitenkaan ole ollut positiivinen asia, sillä monet OnePlus Onesta ja OnePlus 2:sta kiinnostuneet kuluttajat ovat kyllästyneet odottamaan ja päätyneet hankkimaan kilpailevan valmistajan tuotteen.

OnePlus 2:n vapaamyynnin alkamisen myötä myös edullisempi One X -puhelin on ostettavissa ilman kutsua kolmen vuorokauden ajan. Samalla tarjolla on alennuksia mm. StyleSwap-kuorista sekä muista oheistarvikkeista. OnePlus lupaa 7. joulukuuta mennessä tilattujen tuotteiden ehtivän varmasti jouluksi perille.

OnePlus Forums, Just in time for the holidays: The OnePlus 2 is invite-free forever.