UUSIMMAT

OnePlus 3 esiintyy väitetyssä kuvavuodossa – muodot edeltäjää pyöristetymmät

14.05.2016 15:46 | Juha Kokkonen | 15

oneplus3-1-140516

Suurimmat älypuhelinvalmistajat ovat jo julkaisseet tämän vuoden huippumallinsa, mutta kiinalaisella OnePlussalla se tehtävä on vasta edessä. OnePlus 3:n julkaisuajankohta ei ole toistaiseksi tarkemmin tiedossa, mutta kuvavuodot laitteeseen liittyen ovat alkaneet. Noin viikko sitten Weiboon ilmestyi ensimmäiset kuvat laitteen etu- ja takakuoresta ja eilen vuorossa olivat hieman parempilaatuiset otokset samalta näyttävästä puhelimesta.

oneplus3-2-140516

Kuvien perusteella OnePlus 3:n etupuoli on hyvin saman tyyppinen kuin nykyisessä OnePlus 2 -mallissa, mutta näyttölasin reunat ovat nykymuodin mukaisesti pyöristetyt. Sormenjälkitunnistin sijaitsee edelleen näytön alapuolella pienessä kuopassa. Suurempi muutos näyttäisi kuvien perusteella tapahtuneen laitteen kyljissä, jotka ovat selvästi aiempaa pyöristetymmät. Jälkimmäisten kuvien vuotaja kertoo jättäneensä takakuoren kuvan pois, koska se ei kuulemma vastaa lopullista myyntiversiota. Aiemmin julkaistuissa kuvissa näkynyt takakuori näyttikin varsin geneeriseltä ja muistutti mm. Huawein Mate 7 ja Honor 7 -malleja.

Huhujen mukaan OnePlus 3:ssa tulee olemaan viisituumainen Full HD -näyttö, Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, neljä tai kuusi gigatavua RAM-muistia ja USB Type-C -liitäntä. Laitteesta saattaa olla luvassa myös suurikokoisempi ”Plus-versio”. Huhuihin kannattaa kuitenkin suhtautua vielä tässä vaiheessa terveellä varauksella. Kuvissa esiintyvä laite voi olla myös prototyyppi, joka ei vastaa ulkoisesti lopullista tuotetta.

Keskustelu

Melko varmasti prototyyppi, Oneplussat on tähän asti olleet visuaalisesti tyylikkäitä ja tuo kapistushan on ruma kuin rullatuoli, tulee vähän Samsungit mieleen.

Jos sandstonesta siirrytään metalliin niin metsään meni. OP2:n paras puoli on juuri se, että se pysyy ilman kortonkia tukevasti kädessä.

mikbe

Jos sandstonesta siirrytään metalliin niin metsään meni. OP2:n paras puoli on juuri se, että se pysyy ilman kortonkia tukevasti kädessä.

Vahva tämä. Metallikuoret on ehkä premium, mutta liukkaat ja kylmän tuntuiset.

En tiedä mistä nuo 5" näytön huhut tulevat, mutta tuo kuvassa oleva laite näyttää kyllä tismalleen samankokoiselta kuin minun 5,5" OnePlus One. Voi kyllä myös olla että kuvan ottajalla on hyvin pienet kädet.

Samalta näyttää kun muidenkin valmistajien uudet mallit. Ei mahda mitään. Oudoksi on tämä puhelin homma menossa.

Kyä on kaamee kapula! En huolisi … tai ostaisi yli 100€

Mitä se muuten haittaa jos puhelin tuntuu kylmältä?? Eihän se mikään kädenlämmitin ole – tyylikkyys sensijaan lämmittää mieltä, kuten OnePlusX …

sorrii

Mitä se muuten haittaa jos puhelin tuntuu kylmältä?? Eihän se mikään kädenlämmitin ole – tyylikkyys sensijaan lämmittää mieltä, kuten OnePlusX …

No on se aika ikävän tuntuista talvella kun luuri on oikeasti kylmä, näin lämpöisillä keleillä ja sisällä säilytettynä se onkin lähinnä hetken viileä jos sitäkään. Vähän jo odottelen että miten käy Huawein P9:n kanssa syksyllä, viime talvena oli S6 edge ja siinäkin pelkät ohuet metallireunat tuntuivat jo ihan tarpeeksi kylmiltä kädessä.

Ja mitä tuohon muotoiluun tulee niin lähinnä etupuolen painike tuo mieleen Samsungin, muuten näyttää aika lailla P9:ltä ja takakuori on kuin HTC:stä mielestäni.

Recra

No on se aika ikävän tuntuista talvella kun luuri on oikeasti kylmä, ….. viime talvena oli S6 edge ja siinäkin pelkät ohuet metallireunat tuntuivat jo ihan tarpeeksi kylmiltä kädessä.

the 21st century problems
:facepalm:

:(

OnePlus one oli hyvin muotoiltu. Mielestäni kulmikkaammat muodot helpottavat käsittelyä. Sandstone-pinnoite ja takapuolen hieman kaareva muoto taas auttavat kapulaa pysymään kädessä oikein hyvin. Höh.

Evan Blass (evleaks) twiittasi juuri renderöidyn kuvan oneplus 3:sta:

Ottaa kyllä omasta mielestä huomattavan askeleen eteenpäin oneplus 1:n ja 2:n geneerisestä muotoilusta premium-luokkaan

2dogs1bowl

Evan Blass (evleaks) twiittasi juuri renderöidyn kuvan oneplus 3:sta:

Ottaa kyllä omasta mielestä huomattavan askeleen eteenpäin oneplus 1:n ja 2:n geneerisestä muotoilusta premium-luokkaan

Omasta mielestä menee kategoriaan ihan kiva. Aika geneeriseltä SGS7/HTC10-hybridiltähän tuo näyttää. Sandstone-pinnasta luopuminen harmittaa ja metallikuoret varmaan tarkoittaa myös langattoman latauksen puutetta, mitä taitaa pikalataus vähän paikata.

Käääpä

Aika geneeriseltä SGS7/HTC10-hybridiltähän tuo näyttää.

Itselle tulee taasen ihan mieleen Huawein mallit, kuten Mate S:

Spoiler

On kyllä aika erikoinen veto, jos OnePlus tosiaan luopuu Sandstone-takakuorimateriaalista. Se oli ykkösen ja kakkosen ehdoton plussapuoli ja erottui positiivisesti massasta.

Erittäin hieno muotoilu. Ovat saaneet viimeinkin korjattua muotoilukielen.

Muropaketin uusimmat