Uusimmat

Oppo käytännössä vahvisti tulevan lippulaivansa 2K-näytön

17.12.2013 17:31 Teemu Hynninen

Suomessakin viimeisen vuoden aikana tunnettavuutta kerännyt Oppo valmistelee markkinoille teknisesti huikeaa älypuhelinta. Huhut ovat kertoneet Find 7 -nimeä kantavasta älypuhelimesta mielenkiintoisia yksityiskohtia, joista eräs tärkeimmistä on nyt käytännössä katsoen vahvistettu kiinalaisvalmistajan toimesta. Kyseessä on tietenkin näytön resoluutiota koskeva tieto, johon viitaten Oppo on julkaissut sosiaalisessa mediassa yllä nähtävän kuvan. Se antaa varsin selkeästi ymmärtää, että Find 7:ssa on 2K-näyttö. Tämä tarkoittaa siis 2560 x 1440 pikselin resoluutiota.

Oppo Find 7:n näytön koko on vielä pienoinen kysymysmerkki. Vallitseva veikkaus taitaa tällä hetkellä olla 5,7 tuumaa, joten tulossa olisi melkoisen kookas älypuhelin.

Puhelimen muihin ominaisuuksiin huhuillaan kuuluvan LTE-yhteys, Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri, Adreno 420 -grafiikkaprosessori, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia ja 4000 milliampeeritunnin akku. Laitteen julkistus tapahtunee aivan lähitulevaisuudessa, vaikka tarkkaa ajankohtaa valmistaja ei ole vielä suostunut paljastamaan.

Facebook, Oppo

Muropaketin uusimmat