Uusimmat

Raportti: Samsung neuvottelee jälleen Applen kanssa OLED-paneeleista

24.11.2015 20:59 Petrus Laine

20151124samsungoled

Applen on huhuttu jo pitkään siirtyvän ennemmin tai myöhemmin iPhoneissaan LCD-paneeleista OLED-paneeleihin. Toistaiseksi huhut eivät ole muuttuneet tosiksi, eikä niiden takanakaan ole ollut luotettaviksi luokiteltavia tahoja.

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tullut muutos, sillä uusimmat huhut tulevat suoraan Samsung Displayn johdosta. Korea Times -lehden mukaan korkean tason johtaja on kertonut lehdelle yhtiön aloittaneen uudelleen keskustelut Applen kanssa OLED-näyttöjen käytöstä tulevissa iPhoneissa.

Anonyyminä pysyttelevän johtajan mukaan Samsung Display hakee keskusteluilla laajempaa asiakaskuntaa yhtiön pienikokoisille OLED-paneeleille, sillä tällä hetkellä sen ainoa merkittävä asiakas on samaan konserniin kuuluva Samsung Electronics. Samsung Displayn pienikokoisia OLED-paneeleita käytetään tällä hetkellä Samsung Electronicsin valikoimiin kuuluvissa Galaxy-lippulaivapuhelimissa. Yhtiön kerrotaan käyvän neuvotteluita myös suurimpien kiinalaisten puhelinvalmistajien kanssa, mutta Applen saaminen asiakkaaksi olisi PR-mielessä huomattavasti suurempi voitto.

Korea Times, Samsung challenges LG for Apple business

GSMArena, 2018 iPhone might have a Samsung OLED panel

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat