Uusimmat

Samsung julkaisi Galaxy S7 Activen yksinoikeudella AT&T:n valikoimiin

06.06.2016 18:24 Juha Kokkonen

gs7-active-2-060616

Samsung on julkaissut tänään Active-version Galaxy S7 -huippumalleistaan. Kuten jo ennakkoon osattiin odottaa, puhelin tulee ainakin alkuun saataville ainoastaan Yhdysvaltalaisen AT&T-operaattorin valikoimiin. Viime vuotisen edeltäjämallin tapaan myös GS7 Activen rakenne on tehty veden, pölyn (IP68) ja pudotusten kestäväksi. 5,1-tuumaisen QHD Super AMOLED-näytön luvataan selviävän särkymättömänä alle 1,5 metrin pudotuksista tasaiselle pinnalle ylimääräisen polykarbonaattisuojakerroksen sekä kulmien suojapuskurien ansiosta.

gs7-active-1-060616

GS7 Activen sisältä löytyy sisarmalleista tuttua tekniikkaa: Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia, 32 Gt tallennustilaa, muistikorttipaikka, 12 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Akun kapasiteetti on melko muhkeat 4000 mAh. Lisäksi kyseessä on ensimmäinen Active-malli, jossa on nykymuodin mukaisesti sormenjälkitunnistin.

AT&T aloittaa Galaxy S7 Activen myynnin kesäkuun 10. päivä, eli ensi perjantaina. Laite on osana erilaisia kuukausilaskutteisia paketteja. Värivaihtoehtoja ovat Sandy Gold, Camo Green ja Titanium Gray. Lisää tietoa laitteesta löytyy mm. The Verge -sivuston ensituntumista ja Android Centralin videoartikkelista.