Uusimmat

Samsung puolustaa tiedotteessaan Galaxy S7 -puhelimia Yhdysvalloissa

22.11.2016 17:10 Muropaketin toimitus

galaxy-s7-21112016

Samsung on paininut koko syksyn ajan ongelmissa Galaxy Note7 -puhelimensa kanssa. Ensin kuluttajat raportoivat akkujen räjähtelevän ja syttyvän tuleen, minkä jälkeen yritys kutsui laitteet takaisin. Sitten Samsung julkaisi puhelimet uudelleen myyntiin korjattuina ja yrityksen mukaan turvallisina.

Myös korjattujen laitteiden kanssa ilmeni ongelmia ja akut syttyivät edelleen satunnaisesti tuleen. Tämän seurauksena Samsung kutsui Note7-laitteet lopullisesti takaisin ja lopetti samalla koko puhelimen tuotannon.

Ongelmien seurauksena netissä on raportoitu Samsungin Galaxy S7- ja S7 edge -puhelimista satunnaisia tapauksia, joissa akku on räjähtänyt tai syttynyt palamaan. Samsung on nyt julkaissut lyhyen lausunnon, joka on kohdistettu Yhdysvaltojen markkinoille.

Samsungin mukaan yritys seisoo Galaxy S7 -tuoteperheen laadun ja turvallisuuden takana, eikä laitteen omasta akusta johtuvista ongelmista ole olemassa vahvistettuja tapauksia. Yritys muistuttaa, että Yhdysvalloissa on käytössä yli 10 miljoonaa Galaxy S7 -laitetta ja joissain ongelmatapauksissa kyse on ollut ulkoisista tekijöistä.

Lausunto kuitenkin päättyy hieman oudosti, sillä yritys toteaa, että ennen kuin se saa mahdollisuuden tutkia ongelmia aiheuttaneita laitteita, todellista syytä on mahdoton todeta.