Samsungin huoltoverkosto laajenee kahdella uudella kumppanilla

20.03.2023 20:22 Muropaketin toimitus

Samsung on allekirjoittanut huoltosopimuksen Reseten ja mcaren kanssa. Tämän myötä Samsungin mobiililaitteiden eli älypuhelinten, kannettavien tietokoneiden, tablettien ja puettavien laitteiden huoltopisteiden määrä nousee Suomessa 20 toimipisteeseen.

Valmistajan tiedotteessa mainitaan, että Aiemmin Samsungilla on ollut mobiililaitteiden huoltopisteitä 17 kappaletta. Reseten ja mcaren kanssa solmittu yhteistyö kasvattaa huoltopisteiden määrää kolmella, joten niitä on vastaisuudessa 20.

“Toimiva ja luotettava huolto on olennainen osa sekä tuotelupaustamme että Samsung-brändikokemusta. Meillä on ilo laajentaa palveluverkostoamme tällä uudella sopimuksella mcaren kanssa. Mcare on osoittanut kyvykkyytensä toimia Samsungin huoltokumppanina Ruotsissa, joten on ilo saada sama laadukas konsepti myös tänne Suomeen. Mcare on pitkään toiminut Suomen markkinassa ja osoittanut toiminnallaan kykenevänsä palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla”, kertoo Samsung Suomen mobiilituotteiden huoltopäällikkö Tomi Viro.

”Kesä on huoltojen osalta vuoden kiireisintä aikaa ja nyt tehdyllä sopimuksella halusimme varmistaa, että markkinassa on riittävästi osaavaa huoltokapasiteettia hoitamaan asiakkaiden tarpeet. Olemme tehneet kattavan analyysin ja varmistuneet siitä, että Resetellä on edellytykset hoitaa huoltoja Samsungin edellyttämällä, korkealla suoritustasolla”, Viro jatkaa.