UUSIMMAT

Siemensin uusi A-sarja

28.02.2005 00:00 |

Siemens on julkistanut uuden A-sarjan puhelinmallistonsa. Uudet A-sarjan AX75-, A75- ja A70-puhelimet muodostavat Siemensin tuotevalikoiman uuden perusmalliston. A-sarjan puhelimet tarjoavat tärkeimmät toiminnot edulliseen hintaan ja tyylikkäisiin kuoriin pakattuna. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös helppokäyttöisyyteen.

AX75 on A-sarjan lippulaiva ja tarjoaa peruskuluttajalle kaiken oleellisen ja vähän enemmänkin. 16-bittinen värinäyttö 128×128 pikselin resoluutiolla ja MMS-viestituki kuuluvat puhelimen kärkiominaisuuksiin. AX75:n näppäimet ovat suuret ja yksinkertaiset valikot helpottavat puhelimen käyttöä. Puhelimesta löytyy myös kalenteri, muistutustoiminto ja osoitekirja jokapäiväistä asioiden organisointia varten. Perusominaisuuksien listalta voi lisäksi poimia IRDA-tuen sekä WAP- ja GPRS-ominaisuudet. Puhelinta on saatavana kahdella raikkaalla värityksellä kesäkuusta alkaen.

A75 on Siemensin kompakti A-sarjalainen 4096 väriä toistavalla 101×80 pikselin näytöllä. Verrattuna isoveljeensä, A75-mallista on pudotettu pois joitakin ominaisuuksia, kuten MMS-viestituki ja GPRS. Iso neljään suuntaan kääntyvä navigaationäppäin helpottaa puhelimen valikoiden selaamista aivan kuten AX75:ssa. Tyylikkään ulkonäön tuoman piristeen lisäksi puhelimeen on piilotettu myös joukko pelejä kuten Stack Attack Junior ja Magic Picture pahan päivän varalle. Puhelin tulee saataville Euroopassa jo toukokuun aikana.

A70 on A-sarjan yksinkertaisin vaihtoehto välttävillä ominaisuuksilla. A70 on suunniteltu puhumista ja tekstiviestien lähettämistä silmälläpitäen, mutta onpa mukaan eksynyt kaksi viihdyttävää peliäkin. Puhelimen huippuominaisuuksiin erittäin edullisen hinnan lisäksi kuuluu kaksivärinen näyttö ja polyfoniset soittoäänet. Euroopan markkinoille puhelin ehtinee kesäkuuksi.