Sonera otti ennakkoa Galaxy S7 -puhelimien toimituksissa – ensimmäiset kuluttajat saaneet jo laitteensa

27.02.2016 18:13 | Juha Kokkonen | 4

inffy_gs7gearvr_2

MuroBBS:n Galaxy S7 -keskustelusäikeeseen ilmestyneiden viestien perusteella Sonera on ottanut roiman ennakon Samsungin Galaxy S7 -puhelimien toimituksissa. Useampi käyttäjä kertoo foorumilla joko noutaneensa jo tilaamansa Galaxy S7 -puhelimen Postista tai vaihtoehtoisesti saaneensa saapumisilmoituksen lähetyksestä.

inffy_gs7gearvr

Tähän mennessä ainakin nimimerkit ”inffy” ja ”Terminus” ovat vahvistaneet kuvan tai videon muodossa saaneensa uutuuspuhelimen haltuunsa. Puhelimen kylkiäisenä he ovat saaneet myös kaupantekijäisinä tarjotut Gear VR -virtuaalilasit. Ainakin näissä kahdessa tapauksessa kyse on ollut GS7:n edge-versiosta, joten toistaiseksi on epäselvää onko kuluttajille toimitettu myös puhelimen perusversiota.

Galaxy S7 -mallien julkaisun yhteydessä Samsung ilmoitti aloittavansa laitteiden myynnin Suomessa 11.3 alkaen. Puhelimet ovat olleet ennakkotilattavissa 22. päivästä asti ja ennakkotilausten on kerrottu päättyvän 10.3. Lisäksi Samsungin ilmoitti, että 5. maaliskuuta mennessä ennakkotilanneet saavat puhelimen käsiinsä jo ennen myynnin aloituspäivää. Voit lukea TaskuMuron ensituntumat uusista Galaxy S7 -malleista täältä.

MuroBBS, Samsung Galaxy S7

Päivitys 29.2 klo 16:45: TaskuMuro tavoitti maanantaina Soneran laiteliiketoiminnasta vastaavan Markku Saranpään, joka selvensi tapahtuneen taustoja. Loppuviikosta pieni noin parinsadan laitteen erä Galaxy S7 -malleja oli päätynyt Soneran toimitusjärjestelmässä väärään varastopaikkaan, josta ne olivat päässeet livahtamaan automatisoidun järjestelmän kautta asiakkaille. Useimmat toimitetuista laitteista olivat Saranpään mukaan edge-mallia, mutta myös perusmallia löytyy toimitettujen seasta. Näitä noin paria sataa onnekasta ennakkoon Galaxy S7:nsä etukäteen saanutta lukuun ottamatta muut Soneralta laitteensa ennakkotilanneet (5.3. mennessä) saavat ne itselleen virallisen Samsungin ilmoittaman aikataulun mukaisesti 8. maaliskuuta.

Kuvat: Terminus & inffy

Keskustelu

Sama on DNA:llakin, perjantaina soitti puhelinmyyjä ja kertoi tuosta mahdollisuudesta saada Galaxy S7 ja noi linssit normaalia nopeammin. Ei kuitenkaan iskenyt luurin vaihto tällä erää kun syksyllä vaihdoin Galaxy S6:sen.

DNA:n kautta laitoin tilauksen heti maanantai aamusta kun luurit ilmestyi sivulle. Mitään ei ole kyllä kuulunut, eli tuolla "normaalia nopeammin" mahtanevat tarkoittaa 8.3.

"Elämä on mahdollisuuksia. Elämä on valintoja". Tällä kertaa tuli valittua väärin, kun olisi tuon hiihtolomalle ottanut mielellään mukaan :)

Näitä puhelimia on varmaan alettu valmistamaan jo 3 kuukautta sitten, eli viime vuoden puolella :D Saapi nähä onko S8 tulossa jo tänävuonna.. Kenties tulo joulumarkkinoille?

Päivitetty uutiseen:

TaskuMuro tavoitti maanantaina Soneran laiteliiketoiminnasta vastaavan Markku Saranpään, joka selvensi tapahtuneen taustoja. Loppuviikosta pieni noin parinsadan laitteen erä Galaxy S7 -malleja oli päätynyt Soneran toimitusjärjestelmässä väärään varastopaikkaan, josta ne olivat päässeet livahtamaan automatisoidun järjestelmän kautta asiakkaille. Useimmat toimitetuista laitteista olivat Saranpään mukaan edge-mallia, mutta myös perusmallia löytyy toimitettujen seasta. Näitä noin paria sataa onnekasta ennakkoon Galaxy S7:nsä etukäteen saanutta lukuun ottamatta muut Soneralta laitteensa ennakkotilanneet (5.3. mennessä) saavat ne itselleen virallisen Samsungin ilmoittaman aikataulun mukaisesti 8. maaliskuuta.​

Muropaketin uusimmat