Uusimmat

Xiaomin uutuusluurit myivät loppuun sadassa sekunnissa

10.11.2016 07:57 Muropaketin toimitus

xiaomimimix

Kiinalaisen Xiaomin puhelimet herättivät mielenkiintoa myös lännessä viimeistään siinä vaiheessa, kun yhtiö kiilasi hetkellisesti maailman kolmanneksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi vuonna 2014.

Xiaomin uutuuslaitteet Mi Mix ja Mi Note 2 revitään tällä hetkellä käsistä – tosin kyseessä voi hyvinkin olla vain nerokas markkinointikikka. Myyntierien kokoa ei nimittäin kerrota, pelkästään aika, jossa luurit loppuivat. Marraskuun neljäntenä päivänä myyntiin päästettiin ensimmäinen Mi Mix -erä, joka loppui kymmenessä sekunnissa. Kahdeksas päivä halukkaille ostajille annettiin uusi mahdollisuus, tällä kertaa eioota alettiin kaupata vasta kolmenkymmenen sekunnin kohdalla.

Yhdessä viimeisimmän Mi Mix -myynnin kanssa kuluttajille annettiin mahdollisuus tilata myös Xiaomi Mi Note 2 -puhelinta. Niidenkään kauppaamisessa ei kiinalaisilla kauan virtuaalinokka tuhissut, sillä älypuhelimia riitti Gsmsarenan mukaan ostajille vain 60 sekunnin ajan.

Seuraava mahdollisuus hankkia vain 10 000 kappaleen kuukausierissä valmistettava Mi Mix -puhelin on huomenna eli perjantaina 11.11.2016.

Neljän ykkösen päivä on Kiinassa samanlainen shoppailuun villitsevä päivä kuin Yhdysvalloista Suomeenkin levinnyt Black Friday. Halvimmillaan Mi Mixin hinta on noin 470 euroa – ilman lisäkuluja Suomeen toimituksesta. Mikäli rahasta ei ole pulaa, voi Mi Mixin yrittää saada myös joltakin niitä hamstranneelta taholta. Nis-Store -sivustolta järeimmän Mix-version voi esimerkiksi tilata kepeään 1299 dollarin hintaan. Valmistajan hinta mallille on noin 535 euroa.