Uusimmat

Motorolan uusi Moto Mod on vastaus monien rukouksiin

11.01.2018 15:55 Muropaketin toimitus

Lenovon omistukseen nykyisin kuuluva Motorola jaksaa uskoa modulaarisen älypuhelinrakenteen voittokulkuun. Uusin Moto Mods -laajennuspalikka saanee ainakin tietyn ihmisryhmän sydämen sykkimään kiivasta tahtia.

Nokian Communicator -laitteilla älypuhelintaipaleensa aloittaneet kaipaavat monesti nykyisenkaltaista, tehokasta ja kookkaalla näytöllä varustettua älypuhelinta – fyysisellä näppäimistöllä. Sellaisia ei enää vain viime vuosina ole ollut saatavilla. Mahtipontisesti nimetty Livermorium Slider Keyboard Moto Mod tuo lääkettä tähän vaivaan. Motorolan Moto Z -puhelinten kanssa yhteensopiva näppäimistöosa yhdistyy Android-luurin osaksi lähes saumattomasti. Nähtäväksi jää onko tässä lopulta modulaaripuhelimet suureen suosioon nostava tappajalisuke. Hintaa näppiksellä on 99 dollaria (noin 83 euroa), ja se tulee saataville vielä tämän talven aikana.

Samalla julkaistiin myös vain hitusen vaatimattomammin nimetty Lenovo Vital Moto Mod. Se on puolestaan suunnattu oman kehon terveydentilan tutkimiseen huomattavasti aktiivisuusrannekkeita ja älykelloja tarkemmin. Vital Moto Modin avulla puhelimella voi mitata pulssin, hengitystiheyden, happisaturaation sormipulssioksimetrillä, ruumiinlämmön ja ensimmäistä kertaa maailmassa tarkan verenpaineen niin ylä- kuin alapaineen osalta suoraan sormesta. Huhtikuussa kauppoihin tulevan terveystuotteen hinta on 395 dollaria. Uusista Moto Modeista raportoi esimerkiksi 91Mobiles.