OnePlus 8T 5G -puhelimen julkaisu lähestyy – päiväkin alkaa selvitä

21.09.2020 08:55 | Muropaketin toimitus

OnePlus on perinteisesti julkaissut syksyn puolella uuden version huippumallistaan. Nyt Intiassa on yrityksen toimiseta kerrottu uusimman mallin nimi. OnePlus ei tarkkaa julkaisupäivää ole vielä ilmoittanut, mutta veikkaukset osuvat lokakuun puoliväliin.

Syysjulkaisussa OnePlus on tuonut malleihinsa enemmän tai vähemmän maltillisia uudistuksia. Tällä kertaa suurimmat muutokset saatetaan nähdä neljä kameraa sisältävässä kamerayksikössä, jonka koon odotetaan kasvavan merkittävästi. Myös pikalatauksen odotetaan nousevan 65 watin luokkaan. Näytön koko pysynee 6,55 tuumassa, mutta päivitysnopeus voi kasvaa 120 hertsiin. Järjestelmäpiirin päivittyminen Snapdragon 865 Plus -versioon on odotuslistalla, mutta tästä on myös vastakkaisia arvioita.

Toistaiseksi OnePlus 8T 5G -puhelimesta on havaintoja vasta Intian sivustoilla. Yritys antaa jo mahdollisuuden asiakkaille tilata uuden mallin osalta tilannepäivityksiä. Tarkaksi julkaisupäiväksi odotettaan lokakuun 14. päivää, mutta se on vielä vahvistamatta.

Muropaketin uusimmat