UUSIMMAT

Tältä Motorolan taittuvanäyttöinen Moto Razr 2019 voisi näyttää

11.02.2019 11:42 | Muropaketin toimitus

Lenovon omistaman Motorolan taittuvanäyttöisen älypuhelimen design vuoti aiemmin patenttikuvien muodossa julkisuuteen. Nyt Waqar Khan on luonut niiden pohjalta konseptivideon siitä, miltä laite voisi näyttää.

Renderöidyllä videolla näkyvä puhelin ei siis ole varsinainen vuotovideo, vaan se on luotu patenttikuvien perusteella joista kerroimme aiemmin täällä.

RAZR 2019 -mallissa taittuvanäyttöisyys on patenttikuvien perusteella toteutettu poikittain taittuvalla sanaralla ja simpukkatyylisellä ratkaisulla. Näin älypuhelin taittuu puolivälistä ja muodostaa avattuna pitkän näytön. Design eroaa taittumissuuntansa perusteella esimerkiksi Samsungin esittelemästä infinity flex -näytöstä, joka taittui pystysuunnassa ja muodosti avattuna leveän näytön.

Puhelin saatetaan nähdä jo tulevilla MWC 2019 -messuilla. Näillä näkymin Motorolan tarkoituksena on kuitenkin julkaista  taittuvanäyttöisestä mallistaan vain pienehkö 200 000 erä, Puhelimen hinta saattaa nousta yli 1500 dollariin eli jopa 1320 euroon.