UUSIMMAT

Testissä Huawei P9 Plus ja P9 Lite: ”Sukulinjan looginen laajennus”

01.07.2016 15:09 | Juha Kokkonen

Huawei esitteli uuden P9-huippumallinsa huhtikuun alussa, ja samalla se esitteli myös suurikokoisemman Plus-version, jonka saapumisesta Suomeen ei kuitenkaan ollut vielä tuolloin varmuutta. Myöhemmin keväällä P9-malliston täydensi kolmas jäsen – edullisemmin hinnoiteltu P9 Lite. Otimme testiin sekä Plus- että Lite-versiot ja katsastimme, mitä eroa niissä on P9:n perusversioon nähden. P9:n testasimme jo toukokuun alussa.

huawei-p9-plus-lite-2

Huawei aloitti P9 Liten myynnin Suomessa toukokuun lopulla 329 euron suositushintaan. P9 Plussan ennakkomyynti alkoi puolestaan toukokuun lopulla, mutta laite on tullut saataville vasta aivan viime päivinä kesäkuun lopulla. Toistaiseksi saatavilla on vain Vienna Gray -värivaihtoehtoa 799 euron suositushintaan, mutta porkkanana alkuvaiheessa on tarjolla Huawei Watch -älykello kaupan päälle. Kullanvärinen vaihtoehto tulee myyntiin heinäkuun lopulla.

Tutustumme tässä artikkelissa Huawei P9 Plussan ja P9 Liten muotoiluun ja fyysiseen toteutukseen, teknisiin ominaisuuksiin, suorituskykyyn, akunkestoon sekä yleisiin käyttökokemuksiin.

Sisältö

  1. Esittely
  2. Huawei P9 Lite
  3. Huawei P9 Plus
  4. Ohjelmisto & loppuyhteenveto