UUSIMMAT

TikTok vie USA:ssa ja Britanniassa Android-käyttäjien ajasta jo enemmän kuin YouTube

18.09.2021 13:05 | Muropaketin toimitus

YouTube ei ole TikTokia suositumpi mobiilisovellus Android-käyttäjien keskuudessa ainakaan Yhdysvalloissa ja Britanniassa. Mobiilimarkkinoita seuraavan analytiikkayrityksen App Annien mukaan YouTube on joutunut katselemaan jo useamman kuukauden TikTokin perävaloja.

App Annie kertoi TikTokin olleen Yhdysvalloissa YouTubea suositumpi välillä elokuu 2020 ja kesäkuu 2021. Tilanne on YouTuben kannalta vielä huonompi Britanniassa – siellä TikTokia käytettiin enemmän kuin YouTubea aikavälillä toukokuu 2020 ja kesäkuu 2021.

Viimeisimpien App Annien julkaisemien tietojen mukaan yhdysvaltalaiset TikTok-käyttäjät viettivät keskimäärin 24 tuntia ja 38 minuuttia sovelluksessa per kuukausi. YouTuben kohdalla aikamäärä oli 22 tuntia ja 40 minuuttia. Britanniassa TikTokissa viihdyttiin 25 tuntia 52 minuuttia ja YouTubessa selvästi vähemmän – 15 tuntia 53 minuuttia.

App Annien mukaan maailmanlaajuisissa tilastoissa YouTube on edelleen suosituin Android-sovellus. Sitä seuraavat Facebook, WhatsApp, Instagram ja TikTok.